UPspaces

Onze methode werkt. Dat bewijzen onze referenties!

Personal-level UPspace

Medewerkers in topvorm houden? Daar hoort een breinvriendelijk kantoor bij.

Personal-level UPspace

Een kantoor op maat van de noden en behoeften van haar medewerkers, dat was dé vraag van Marchetta.

UNIZO Limburg

Nieuwe werkomgeving is volledig future proof dankzij de human architects van UPspace.

Brain-friendly UPspace

Screening van het gebouw + toepassen van een 'Mens Stoor Me Niet'-omgeving. Resultaat? Een breinvriendelijk kantoor voor de architecten van UAU collectiv.

Personal-level UPspace

Analyse van de behoeften van de werknemers, voor een breinvriendelijk landschapskantoor. Waar communicatie, concentratie, recuperatie en samenwerking hun plaats hebben.

Brain-friendly UPspace

Analyse van het kantoor en de organisatie + interviews met de werknemers. Voor een optimalisatie van het kantoorgebouw, op maat van hun behoeften. Gedaan met lege zones naast overbevolkte zones in het kantoor.

Future-proof UPspace

Plan van eisen voor de architect; a.d.h.v. analyse van de noden en wensen van de werknemers.

Brain-friendly UPspace

De kennis van Theo Compernolle omgezet in landschapskantoren waar focus wel mogelijk is! Een juiste ruimte voor elke taak is hier de filosofie.

Future-proof UPspace

Analyse van de organisatie en de benodigde ruimten om productief te werken. Strategische visie voor het nieuwe kantoor, om zeer efficiënt en doelgericht op zoek te gaan naar een nieuwe locatie.

Personal-level UPspace

Plan van eisen voor de architect, na een bevraging van alle werknemers. Samenwerking met Better Minds at Work.

Future-proof UPspace

Makelaarsplan voor een doeltreffende zoektocht naar een nieuw pand. Yappa bespaarde heel wat tijd dankzij onze analyse van de organisatie. Samenwerking met Deusjevoo voor ontwerp & realisatie.

Brain-friendly UPspace

Ontwikkelen van een 'Mens Stoor Me Niet'-omgeving om de daling van de productiviteit in het landschapskantoor aan te pakken.

Brain-friendly UPspace

Communicatie, samenwerking en connectie in rustige kantoren rond een binnentuin. En dat in één van de meest duurzame gebouwen ter wereld.

Brain-friendly UPspace

Creatie van een openleercentrum. Waar leerlingen en ouders, leerkrachten en directie kunnen leren en werken. Samenwerking met Deusjevoo voor verder ontwerp en uitvoering.

UPspaces

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x