Referentie Vos Technics

Referentie Vos Technics

Vos Technics bedenkt, dimensioneert en bouwt industriële koeltechnische oplossingen op maat en staan daarnaast ook in voor het onderhoud. Zo blijven de installaties in topvorm! Maar zorgde het kantoor van Vos Technics ook dat de medewerkers in topvorm blijven? De Human Architects van UPspace gingen op zoektocht!

Wat zegt de klant?

“Zowel wijzelf als onze medewerkers beseften dat ons kantoor uit zijn voegen barstte. Een verhuis naar een nieuwe locatie was echter geen optie. Gelukkig pakte UPspace uit met een fantastische oplossing die praktisch én mooi is. De manier waarop zij naar een bestaand gebouw kijken, spelen met de beschikbare ruimtes, rekening houden met de workflow binnen je bedrijf en alles ook nog eens in een mooi en modern jasje steken: daar word je als zaakvoerder gelukkig van.”

De opdracht

Al vanaf de start is het belangrijk om je werknemers mee op sleeptouw te nemen en hen te betrekken in het volledige proces. Zij zijn tenslotte de personen die het kantoor gaan 'gebruiken.' Daarom werd er vooraf een bevraging bij de individuele werknemers afgenomen. Enerzijds om de betrokkenheid te vergroten, maar anderzijds ook om de noden en behoeften in kaart te brengen.

Advies

De belangrijkste resultaten en bevindingen van de bevraging werden gebundeld tot één overzichtelijk dossier dat nadien ook gemakkelijk intern onder de medewerkers werd gedeeld. Ook zo blijf je gehoor geven aan de betrokkenheid van je medewerkers!

Vanuit dit dossier werkten we een voorstel voor de optimalisatie van de kantooromgeving uit. Inclusief een duidelijke zonering per verdiep (zone voor concentratie / focus, zone voor communiceren, samenwerken, recupereren) zodat werknemers begrijpen hoe het gebouw kan gebruikt worden en kan ingezet worden ten voordele van hun productiviteit en (mentale) gezondheid..

Implementatie

Vervolgens werd alles in een duidelijk plan gegoten met verschillende stappen en fasen.Met gericht advies kon de opdrachtgever zo zelf aan de slag om de meeste zaken zelf aan te passen.Wil jij ook een kantoor volledig naar wens van je medewerkers?

Doe dan een beroep op de human architects van UPspace. Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek.

Referentie Vos Technics

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x