Referentie Voka Limburg

Hoe maken we onze werkomgeving future proof op maat van de werknemers én bezoekers? Dat was de vraag die we ontvingen van VOKA Limburg. Hoe onze human architecture experts dit aanpakten? Dat lees je hieronder.

Betrokkenheid troef

Een werkomgeving future proof maken op maat van je werknemers, die start uiteraard bij de visie van ... Jawel, je werknemers. Door middel van een individuele enquête kwam elke medewerker anoniem aan het woord. Zo konden ze niet alleen hun visie over de werkomgeving delen, maar vergroot je ook hun betrokkenheid doorheen het hele proces.

Vanuit deze bevraging stelden we een dossier op met de belangrijkste resultaten en bevindingen, die ze nadien ook deelden met iedereen. Zo geef je jouw medewerkers ook meteen het signaal dat hen mening gehoor kreeg.

Kantooromgeving 2.0

We combineerden de input van de medewerkers met onze jarenlange expertise en vormden zo het concept voor de optimalisatie van de kantooromgeving. Mét duidelijke zones voor focus, communicatie, samenwerking en recuperatie per verdiep.Ook dit concept werd gedeeld met de medewerkers zodat ze duidelijk begrijpen hoe het gebouw ingezet wordt om hun (mentale) gezondheid en productiviteit te boosten. 

Human architects

Alle gegevens uit de voorgaande stappen werden gebundeld tot een overzichtelijk dossier waarmee de architect aan de slag kon voor het verdere ontwerpproces. Noem ons dus gerust human architects.

De verdere briefing en opvolging van de architect voor de uitwerking van het project namen we met plezier voor onze rekening. Zo zijn we er 100% zeker van dat er geen noden en wensen van de medewerkers verloren gaan.Wil jij ook een future proof kantoor?

Doe dan een beroep op de human architects van UPspace. Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek.

Referentie Voka Limburg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x