Referentie UNIZO Limburg

UNIZO Limburg is de grootste organisatie voor zelfstandige eigenaar-ondernemers, kmo’s en vrije beroepen in Limburg. Met een team van 20 medewerkers staan ze elke dag klaar om Limburgse ondernemers te begeleiden.

Om de nieuwe werkomgeving future proof in te richten, klopte UNIZO Limburg aan bij de human architects van UPspace. 

Plannen smeden

Samen met de HR manager van UNIZO Limburg stelden we een vragenlijst samen die ze samen met haar werknemers kon bespreken. Vanuit deze vragenlijst werden de nodige wensen en behoeften uitvoerig bevraagd en genoteerd.

Conceptueel plan

Met deze input gingen de human architects van UPspace aan de slag met een concept voor de optimalisatie van de nieuwe kantooromgeving van UNIZO Limburg als resultaat. Met een duidelijk, to-the-point en overzichtelijk concept zodat de werknemers ook begrijpen hoe de nieuwe werkomgeving wordt gebruikt. Natuurlijk ten voordele van hun productiviteit en (mentale) gezondheid. Elke ruimte in het conceptueel plan is een gebalanceerd evenwicht tussen verschillende zones voor concentratie, communicatie, samenwerking & recuperatie.

Klaar voor de architect

Alle informatie vanuit de adviesfase werd verwerkt tot een duidelijk plan met eisenpakket zodat de architct hier verder aan de slag mee kan. Zonder deze verwerking is de kans groot dat de noden en wensen van de werknemers verloren gaan tijdens het verdere ontwerpproces van de architect.Wil jij ook een future proof kantoor?

Doe dan een beroep op de human architects van UPspace. Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek.

Referentie UNIZO Limburg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x