Referentie UAU collectiv

Referentie UAU collectiv

Bedrijven inspireren dat het anders kan, dat is exact wat we deden bij UAU collectiv. Dankzij de inspirerende keynote van Jo aan alle medewerkers van UAU collectiv was iedereen op slag verkocht om het anders te gaan doen.

Deze eerste stap vormde dan ook het startpunt van een reeks adviesgesprekken om de plannen aan te passen in functie van een breinvriendelijk kantoor.


Hoe beleefde UAU collectiv dit traject?

"Een toevallige ontmoeting met Jo liet een grote indruk na op Massimo en kwam op een zeer gepast moment omdat we op dat moment met de inrichting van ons nieuwe bureau bezig waren. Al snel werden de plannen die op tafel lagen omgegooid en werden alle medewerkers ondergedompeld in de wereld van het kantoor 2.0. UPspace wist hele team op weg te zetten met allerlei tips en samen vertaalden we de visie in een breinvriendelijk bureau waarin iedereen zich thuis voelt.

Na het traject dat we voor ons eigen bureau doorlopen hadden met UPspace, waren we overtuigd van de meerwaarde die ze ook voor onze klanten kunnen bieden. Voor het project Voka namen we hun dan ook snel mee aan boord om vanaf het begin samen in te zetten op een aangename werkomgeving binnen de te concipiƫren toekomstvisie voor de Limburgse Kamer van Koophandel. We zijn ervan overtuigd dat we samen als collectief een creatief platform en denktank vormen die de algemene kwaliteit van de projecten naar een nog hoger niveau kan tillen."Wil jij ook een breinvriendelijk kantoor?

Doe dan een beroep op de human architects van UPspace. Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek.

Referentie UAU collectiv

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x