Referentie Stad Hasselt

Voldoet onze werkomgeving nog wel aan de noden van onze medewerkers? Dat was de vraag van Stad Hasselt voor hun Stadskantoor. De human architects van UPspace zochten het uit!

Start analyse

Onze human architects brachten verschillende uren door op de werkvloer van het Stadskantoor. Enkel zo konden ze de positieve en negatieve punten van de huidige werkomgeving in kaart brengen. Zit iedereen op een logische plaats? Zijn de werkomstandigheden goed? We keerden alles binnenste buiten.


Gezonde balans

Dankzij deze analyse werden de pijnpunten van de huidige werkomgeving snel bloot gelegd en was de basis voor een optimalisatie plan al klaar. Op deze basis werd verder gewerkt om een gezonde balans tussen de verschillende zones van concentratie, communicatie, samenwerking & recuperatie te bekomen. De medewerkers van Stad Hasselt werden maximaal betrokken tijdens dit traject om hen ook zo mee te nemen in de betekenissen van de functie van het gebouw. 

Stap voor stap

Tot slot, stelden we een stappenplan om stap voor stap de werkvloer te optimaliseren. Om de medewerkers met de juiste mindset mee te nemen in dit changetraject werkte we een concrete opvolging op en werd ook alle informatie open en transparant gedeeld.Wil jij ook een future proof kantoor?

Doe dan een beroep op de human architects van UPspace. Contacteer ons voor een eerste kennismakingsgesprek.

Referentie Stad Hasselt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x