Jo spreekt

Jo spreekt

Jo, een inspirerend persoon die je meer kan vertellen over hoe je van je workplace een echte UPspace maakt. Als CEO van UPspace en Deusjevoo weet hij als geen ander welke immense impact een werkomgeving heeft op werknemers. Het is telkens streven naar een werkplek waar geluk, gezondheid & groei centraal staan. Dit vertelt hij jou allemaal in een sessie van anderhalf uur.

Jo's als ex-multitask verslaafde

Multitasken, wie doet het niet. Jo was er zelfs verslaafd aan. Het deed echter meer slecht dan goed. Door multitasking te benoemen en uit te sluiten, won hij 30% meer tijd. Daarnaast maakte hij ook minder fouten, die hij dan ook niet moest herstellen, en zijn stresslevel halveerde. Dit zijn ook cijfers die de wetenschap zelf aanhaalt.

Deze kennis heeft Jo gebruikt om onder andere Deusjevoo volledig te transformeren. Dit deed hij aan de hand van een spel 'mens stoor me niet', de resultaten waren verbluffend.

Hij stond ook naast Professor dr. Theo Compernolle op allerhande podia als zijn 'beste leerling van de klas'. Zelfs nu nog wordt het verhaal van Jo wereldwijd in de keynotes van Compernolle aangehaald.

Geïnspireerd worden door Jo's levensverhaal?

Dat kan! Jo deelt zijn zijn ervaringen graag met jou in een keynote. Je zal met hele leuke, bruikbare tips naar huis gaan die je de dag erna al in de praktijk kan toepassen. Bereid je ook voor op een rollercoaster van frustraties en inzichten.
Wat je exact mag verwachten?

  1. Een keynote, in een zéér open sfeer, waar ruimte is voor interactie. Dus geen stereotype 'lezing'.
  2. Een keynote waar Jo je wakker schudt en je laat stilstaan bij de manier waarop je dagelijks omgaat met je tijd en efficiëntie op de werkvloer.
  3. Heel wat 'aha'-momenten met de nodige emoties tot gevolg.

Welke bedrijven mocht Jo al inspireren?


Vraag nu een lezing van Jo aan en ervaar de impact van deze keynote volledig zelf!

Jo spreekt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x