How we do it

OUR UPPROACH

Wetenschappelijk onderzoek – creatief vertaald

Een objectieve, heldere analyse en visie voor je werkomgeving. Dat is wat je mag verwachten.

Je krijgt een dossier in handen dat de resultaten visueel, fris en eenvoudig voorstelt. Zo zet je deze makkelijk in op de werkvloer.

We baseren ons op wereldwijd wetenschappelijk onderzoek en geloven in de kracht van CO-creatie.
De juiste mensen, met hun eigen talenten, op de juiste plaats.
CO-creatie binnen ons eigen team en partners, maar ook CO-creatie met jullie als opdrachtgever.


ONZE INSPIRATOR

Onze inspirator op het vlak van BREINWERKING is Prof. dr. Theo Compernolle, consultant op het vlak van stress in de werkcontext. Wereldwijd geeft hij lezingen over beter stressmanagment en bundelde zijn kennis in tal van zijn boeken. Hij doceerde onder meer aan de Universiteit van Amsterdam, Vlerick en Solvay Business School. 


ONZE PARTNERS

Onze 'partner in brain' voor alles wat met MINDSET EN FOCUS te maken heeft, is Better Minds at Work. Samen creëren we UPspaces waar jouw medewerkers en kantoor optimaal samenwerken. Better Minds at Work is een internationaal opererende consultancy die zich richt op het verhogen van de mentale weerbaarheid van je medewerkers. Het bedrijf is opgericht door Elke Geraerts en Pia Buysse. 

Issues met COMMUNICATIE op de werkvloer tussen LEIDINGGEVENDEN en werknemers? Dan doen we beroep op Infinio. Volgens Ann Verlinden is de motivatie en het succes van teams afhankelijk van de kwaliteiten van hun leidinggevenden. Ze coacht hen om beter te communiceren en leidinggeven.

Dr. Elke Geraerts

Als doctor in de psychologie werkte Elke aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Ze vertaalt haar psychologische inzichten naar frisse, toegankelijke dagdagelijkse toepassingen.

Ann Verlinden

Senior coach, ervaren trainer en bemiddelaar in arbeidsrelaties. Ann helpt leidinggevenden betere gesprekken te voeren met hun medewerkers. Ze leert teams beter om te gaan met veranderingen, en met elkaar.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x