Blog

UPiniestuk: the saga

Heb je onze aparte UPiniestukken gemist? Geen vrees, we hebben ze overzichtelijk in één artikel gebundeld.

15 september 2020

Lees meer

Anticiperen is klappen vermijden

Het klinkt als een boutade maar elke verandering schept nieuwe opportuniteiten. Dankzij COVID-19 is de eerste stap richting ‘kantoor 2.0’ gezet. Alle kritische vragen liggen nu op tafel, of je dat nu wil of niet. En ook veel kantoorgebouwen staan op dit moment ter discussie. Net nú is het dus dè kans om je gebouw optimaal in te zetten en twee stappen voorsprong te nemen.

5 augustus 2020

Lees meer

Offices talk, people walk

Naast deze ruimtes om fysiek te ‘connecteren’ en ‘recupereren’, hebben kantoorruimten ook andere functies. Ze zijn dé plaats bij uitstek om samen te werken.

27 juli 2020

Lees meer

Kom even uit uw kot magazine - juli - augustus

De focus op focus op de werkvloer zal er altijd zijn én ook blijven. Maar UNfocus is minstens zo belangrijk om te focussen. Zonder UNfocus kan je niet focussen! Veel focus kort op elkaar hé? Tijd voor vakantie of om even je focus los te laten ;-)

Lees meer

UPinie: Ontmoeten moet, groeten doet goed, het kantoor als ontmoetingsplaats.

Hoeveel vierkante meter kantoorruimte heb jij nodig om je werk optimaal te kunnen doen? En wat is het aantal collega’s die samen met jou dezelfde ruimte mogen delen? Wie weet zit je op een ‘Chateau Bureau’ maar vind je dat er zelfs te veel ruimte is om het gezellig te maken.

13 juli 2020

Lees meer

UPinie: Heb jij het licht al gezien?

Krijg jij nog de pixels geteld? Sinds we thuis aan het werk zijn, zitten we (nog meer) gekluisterd aan ons scherm. En wat betekent dat concreet voor de 'ik' op de werkvloer?

Lees meer

UPinie: Focus en productiviteit op het kantoor: bel hier aan voor het ‘nieuwe normaal’.

Met onze #webetter initiatieven tijdens de lockdown deelden we onze kennis met over veerkracht, focus, team dynamieken en carrière planning. Nu de werkvloer weer stilaan op gang komt, kijken we graag vooruit én pakken we maar al te graag de wijze lessen van de coronacrisis met ons mee.

29 juni 2020

Lees meer

Kom even uit uw kot magazine - april

Het COVID-19 virus heeft onze wereld nog steeds in de greep. In deze tijden van verandering wordt van iedereen een ongezien aanpassingsvermogen verwacht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x